Om oss

Affärsidé

Vi ska med stort engagemang och med kunden i fokus agera som en partner. Vår kompetens och erfarenhet ska leda till både kostnadseffektiva och kvalitativt utförda entreprenader.

MBS Entreprenad utför all slags entreprenad inom mark och anläggning. Våra affärsområden är: entreprenad, markarbeten, finplanering, sten- och murarbeten, infrastruktur och rörläggning. Vi har både återkommande beställare och engångsbeställare, alla är lika betydelsefulla för oss.

Med huvudkontor i Kungälv åtar vi oss uppdrag i Kungälvsområdet med kranskommuner. Vår inriktning är att utföra markentreprenader för fastighetsbolag, byggföretag, bostadsrättsföreningar samt kommuner. Idag har vi även ett ramavtal med Kungälvs kommun. Enskilda privatpersoner tillhör inte vår främsta målgrupp, men förekommer.

Vi har över 10 års erfarenhet från mark- och anläggningsområdet. Företaget startade 2009 som ett enmansföretag av Joakim Svensson och är idag ett etablerat Kungälvsföretag inom mark och anläggning med 17 heltidsanställda. Vi besitter en bred kompetens och har både en modern maskinpark och kunnig personal. Vi tror att våra medarbetares engagemang är av största vikt för ett lyckat projekt. 

MBS har expanderat snabbt och gick mellan åren 2017-2018 från 20 miljoner i omsättning till 40 miljoner. Under 2019 har vi haft en omsättning på drygt 40 miljoner och satsar på att öka ytterligare under 2020. 
© 2021 MBS Entreprenad AB. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång