Jobba hos oss

Arbetsledare/Platschef

Vill du vara med och ta MBS Entreprenad till nästa nivå, arbeta med härliga kollegor, leda många olika typer av projekt och successivt ta på dig rollen som platschef? 

Om tjänsten

Som arbetsledare hos oss kommer du driva dina egna arbetsplatser från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Din viktigaste uppgift är att på ett effektivt och uppmuntrande sätt leda ditt arbetslag ute på arbetsplatsen mot uppsatta projektmål.

Vem är du?

Du är en driven, självgående och ansvarstagande person som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Eftersom ingen dag är sig lik och full av överraskningar gäller det att du är flexibel och en problemlösare. Det är av stor vikt att du självständigt vågar ta beslut och ser till att saker blir gjorda.

Arbetet innebär kontakter med många olika typer av personer och kompetenser, såsom kollegor, underleverantörer, leverantörer och kunder. Det sätter din samarbetsförmåga och ditt ledarskap på prov varje dag. Vi tror därför att du är duktig på att kommunicera och har ett engagerande och coachande ledarskap utan att ge avkall på din auktoritet.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från en arbetsledarroll. Din kunskap och personlighet är viktigare än din utbildning. Däremot för att vara fulländad för jobbet ska du även ha intresse och kunskap om projektekonomi samt entreprenadjuridik. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Du får en arbetsplats med högt i tak och där vi har roligt på jobbet. Om inte goa kollegor vore nog blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens MBS Entreprenad där vi vill gå från småbolag till storbolag. Det ger dig också stora möjligheter till utveckling både personligen och i din yrkesroll. Eftersom vi ännu är ett mindre bolag får du chansen att driva många olika typer av projekt.

Vi vill ha lokal närvaro och vi strävar efter att ha så många projekt som möjligt inom Kungälvs kommun.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.  

Ansökan

Skicka din ansökan till vår Arbetschef Christian: christian@mbsab.nu där du berättar vad du kan tillföra MBS så kan vi fortsätta berätta vad vi kan erbjuda dig. 

Vi vill ha din ansökan senast 11 oktober 2020. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 


Spontanansökan

Vill du arbeta med härliga kollegor, många olika typer av projekt och stor möjlighet att vara med och utveckla din arbetsplats?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella kollegor. 

Vem vi letar efter:

  • Dig som tar stort eget ansvar för leverans och utrustning.
  • Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder. 
  • Dig som har ett lösningsorienterat synsätt och redo att lösa diverse utmaningar som stöts på under arbetets gång. 
  • Dig som gillar att samarbeta, öppen för förändringar och ser det roliga i utmaningar. 
  • Yrkesbevis och tidigare arbetslivserfarenhet inom entreprenad/markarbete.

Skicka din ansökan till vår Arbetschef Christian: christian@mbsab.nu där du berättar vad du kan tillföra MBS.

© 2021 MBS Entreprenad AB. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång